ОСТАННІ НОВИНИ

Байден відклав поїздку на «Рамштайн» у Німеччині

Маркіян Рой

|

Президент США Джо Байден відклав поїздку до Німеччини у зв’язку з ураганом «Мілтон», який найближчим часом має уразити Флориду. Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на повідомлення речниці Білого дому Карін Жан-П’єр.

За словами Жан-П’єр, Байден відкладає заплановані поїздки до Німеччини та Анголи «з огляду на прогнозовану траєкторію і силу урагану «Мілтон».

Американський президент залишиться у США, щоб «проконтролювати підготовку до урагану «Мілтон» і реагування на нього», а також стежити за поточними заходами з ліквідації наслідків урагану «Гелен» на південному сході країни.

Передбачалось, що Байден у Німеччині візьме участь у зустрічі Контактної групи з питань оборони України (формат «Рамштайн») 12 жовтня, яка вперше особисто збереться на рівні лідерів.

Як повідомляв Львівський портал, президент України Володимир Зеленський представить План перемоги над завершенням війни на «Рамштайні» вже 12 жовтня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *