ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Львівщини затримали за продаж GPS-маршруту втечі ухилянту

Маркіян Рой

|

Правоохоронці затримали 32-річного мешканця міста Дрогобич на Львівщині, який за 4 500 доларів продав ухилянтові GPS-маршрут для незаконного перетину українсько-польського кордону поза пунктом пропуску. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівщини.

Встановлено, що за 4,5 тисячі доларів 32-річний мешканець одного з сіл Львівського району взявся повідомити «клієнту» детальний GPS-маршрут з координатами місця виходу на державний кордон України з однією з європейських країн, а також провести детальний інструктаж щодо перетину кордону поза пунктами пропуску.

«Він зустрівся з “клієнтом”, якого підшукав з кола знайомих, та повідомив деталі плану. Зокрема, що чоловіку буде надано GPS-маршрут з координатами точок виходу та перетину державного кордону поза пунктами пропуску та детальний інструктаж щодо такого перетину», – зазначили у прокуратурі Львівщини.

32-річному чоловікові повідомили про підозру за сприяння у незаконному переправленню особи через державний кордон (ч. 3 ст. 332 ККУ). Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Прокуратура Львівщини, Поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *