ОСТАННІ НОВИНИ

9 жовтня Львів попрощається із захисником Петром Нев'ядомським

Маркіян Рой

|

У середу, 9 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцем Петром Нев’ядомським, який віддав життя, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це Львівському порталу повідомили в персслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Опісля, орієнтовно об 11:30, відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Петра Нев’ядомського на Личаківському кладовищі у Львові.

Петро Нев’ядомський (18.07.1987-30.09.2024). Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі № 40 м. Львова. Згодом вступив до Молодіжного навчального центру імені святого Івана Боско, здобув освіту за професією «Столяр, виробник художніх виробів з дерева».

Після завершення навчання працював на підприємствах із виготовлення меблів та виробництва дзеркал у місті Львові.

Згодом змінив сферу діяльності. Спершу працював кухарем у ресторані «Делюкс», згодом обійняв посаду шеф-кухаря у закладах «СоулКітчен» та «Львівська мануфактура кави». Впродовж останнього періоду працював кухарем у місцевому закладі освіти. У вільний час захоплювався кулінарією, за словами родини, був дуже творчою і багатогранною особистістю, люблячим чоловіком і батьком, відданим другом.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів до складу військової частини А4941. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності України на південному і східному напрямках фронту.

У Петра Невʼядомського залишилися дружина, дві доньки, мама та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *