ОСТАННІ НОВИНИ

Після ракетної атаки «Львівобленерго» закликало економити електрику

Наталя Дуляба

|

Після ракетної атаки РФ по Львівщині уночі 8 травня мешканців закликали економити електроенергію у вечірні години, аби уникнути знеструмлень. Про це Львівському порталу повідомили у «Львівобленерго».

«Внаслідок російської атаки в енергосистемі виник дефіцит потужності. Тому просимо всіх не використовувати енергоємні прилади у вечірні години з 18:00 до 23:00, аби запобігти відключенням», – вказано у повідомленні.

Водночас енергетики поки не уточняють, чи можуть у Львові та області вимкнути світло ввечері 8 травня, хоча Міненерго вже попередило, що така ймовірність є, знеструмлення можуть охопити всі регіони України.

Нагадаємо, вночі 8 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні, випустивши 55 ракет та 21 ударний дрон. Силами ППО було знищено загалом 59 повітряних цілей.

Росіяни атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

На Львівщині рашисти влучили крилатими ракетами в енергетичні обʼєкти в Червоноградському та Стрийському районах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *