ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі росіяни атакували Львівщину крилатими ракетами

Олег Дерев'янко

|

Вранці, 8 травня, окупанти влучили крилатими ракетами в енергетичні обʼєкти в Червоноградському та Стрийському районах. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За словами Козицького, близько о 05:00 окупанти влучили крилатими ракетами в обʼєкт генерації енергії у Червоноградському районі. Є два осередки загоряння. На місці працюють вогнеборці. Загрози для людей, які живуть поблизу, немає.

Також через влучання poсійcькoї paкети постраждав обʼєкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі.

«Під час повторної повітряної тривоги, яку оголосили у нашій області о 06:26, окупант атакував Львівщину “кинджалами”. Критична та житлова інфраструктура не постраждали. Станом на цю годину у нашій області обійшлося без жертв і потерпілих», – йдеться у повідомденні.

Голова Львівської ОВА додав, що за попередньою інформацією, цієї ночі на Львівщину залетіли 12 ворожих ракет. Із них 8 воїни ПвК «Захід» та мобільні вогневі групи збили.

Нагадаємо, що у ніч на середу, 8 травня, російські окупанти завдали ракетного удару по Україні випустивши 55 ракет різного типу та 21 ударний дрон. Силами ППО було знищено 59 ворожих повітряних цілей.

Росіяни атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *