ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть львів’янку, яка робила «закладки» психотропів по місту

Маркіян Рой

|

У Львові правоохоронці затримали 31-річну львів’янку, яка розповсюджувала психотропи. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, 31-річна львів’янка у спеціально створених Telegram-каналах розміщувала повідомлення про продаж психотропної речовини PVP. Після надходження оплати вона робила «закладки» в різних районах Львова, а потім надсилала їхню геолокацію «клієнтам».

Поліцейські задокументували факти реалізації забороненої речовини, а під час санкціонованих обшуків виявили та вилучили в обвинуваченої більше пів кілограма підготовлених для збуту психотропів. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2, 3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *