ОСТАННІ НОВИНИ

Курсантам Академії сухопутних військ у Львові презентували фільм «Позивний «Бандерас»

Дарина Смеречанська

|

На Львівщині у містечку «Центральне» Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ 20 листопада відбулась презентація художньої кінострічки «Позивний «Бандерас», яка основана на реальних подіях, що впродовж майже п’яти років відбуваються на сході України. Присутнім у залі українським воїнам та їхнім іноземним колегам члени знімальної групи розповіли про етапи створення стрічки та долі прототипів головних героїв. Про це Львівському порталу повідомили Академії.

 

Після перегляду фільму начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук щиро подякував гостям за роботу та піднесення іміджу Захисника Вітчизни і нагородив сценаристів Сергія Дзюбу та Артема Кірсанова, а також виконавчого директора Валерію Борщевську відзнакою «Петро Сагайдачний».

«Надзвичайні враження: цікавий, динамічний сюжет, гарна операторська робота, прекрасна гра акторів зробили свою справу – фільм посів гідне місце серед творів, які розкривають надзвичайно актуальну та чутливу для нашого суспільства тему боротьби за свободу й цілісність держави. «Позивний «Бандерас» – ще один потужний крок у розвитку національно-патріотичного кіно України», – поділився своїми враженнями після перегляду начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук.

А вже сьогодні, 21 листопада, для вихованців Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та їх командирів фільм презентували у клубі навчального закладу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *