ОСТАННІ НОВИНИ

Профільна комісія дозволила перетворити 17 медзакладів Львівщини в некомерційні підприємства

Дарина Смеречанська

|

Під час засідання постійна комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту  підтримала перетворення комунальних закладів охорони здоров’я облради в комунальні некомерційні підприємства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

 

Як розповів голова комісії Михайло Гичка, серед основного, відповідно до проекту рішення «Про перетворення комунальних закладів охорони здоров’я обласної ради в комунальні некомерційні підприємства», одноголосно підтримали об’єднання 17 закладів в одному проекті рішення замість окремого для кожного закладу.

Проголосували і за забезпечення медичними препаратами мешканця Старого Села на Пустомитівщині у зв’язку з важкою хворобою дитини. Також розглянули лист Радехівської РДА щодо відкриття гемодіалізного відділення в районі та очікуємо кращих пропозицій стосовно місця розташування планованого відділення.

Підтримали клопотання КЗ ЛОР «Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер» щодо зміни назви установи. Розглянули та підтримали звернення мешканця смт Немирів Яворівського району щодо збереження та подальшого функціонування санаторію «Немирів».

З блоку соціального захисту проголосували за звернення мешканців Зимної Води та Давидова щодо надання їм матеріальної допомоги. “Разом з депутатами та департаментом соцзахисту наполегливо працюватимемо і надалі над вирішенням цих питань”, – наголосив Михайло Гичка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *