ОСТАННІ НОВИНИ

«МИКОlike ФЕСТ». Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на подарунки для потребуючих діток

|

У рамках благочинної акції «Миколай про Тебе не забуде» 19 грудня о 18.00 у клубі «Picasso» відбудеться благодійний концерт з метою зібрати кошти на подарунки потребуючим дітям. Зібрані кошти підуть на закупівлю солодощів, іграшок, книжок, канцелярського приладдя та засобів гігієни в рамках акції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Разом з волонтерами на благодійному концерті «МИКОlike ФЕСТ» святкуватимуть завершення однієї з найчарівніших благодійних акцій «Миколай про Тебе не забуде» гурти Кораллі, Лірвак, Ягоди та Хрущі. За  кошти, виручені від попередньо проданих квитків, будуть закуплені солодощі, іграшки, засоби гігієни на канцелярське приладдя для подарунків до дня Святого Миколая для 2800 дітей з багатодітних та малозабезпечених родин міста Львова.

Після концерту відбудеться дискотека.

Попереднє резервування та продаж квитків за телефоном:  093 144 02 67 або за посиланням. Кількість квитків обмежена.

За додатковою інформацією звертайтесь: Христина Дольна – тел.:  (097)  66 00 567, Стася Гураль – тел.: (097)  864 03 44.

Довідка

«Миколай про тебе не забуде» – щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

У 2016 році вдалося рознести подарунки для 2800 потребуючих дітей Львова, волонтерами акції стало близько 500 молодих людей, в тому числі 70 водіїв-волонтерів.

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, меценати – надають пожертви та подарунки для діток, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін., перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *