ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські винахідники покажуть свої творіння на виставці-ярмарку

Єва Корнійчук

|

У Львові 25 листопада пройде другий фестиваль-ярмарок мейкеркультури — Lviv Mini Maker Faire. Подія об’єднає понад 100 локальних мейкерів, винахідників, інженерів, ІТ розробників, дизайнерів, митців та виробників креативного продукту, які зацікавлені в сталому розвитку стартапів й ініціативних платформ в бізнесі, STEAM освіті та соціально-культурних інноваціях, інформує прес-служба міськради Львова.

Lviv Mini Maker Faire — це виставка-ярмарок львівських винахідників і мейкерів, що працюють в сфері технологічних та візуальних інновацій задля створення якісно нового локального продукту. Другий львівський фестиваль стартапів та мейкерів є продовженням глобальної течії мейкер культури в Україні. Задум проекту полягає в презентації сучасного рівня креативного розвитку міста, а також популяризації свіжих ініціатив регіональних виробників.

Ще однією важливою метою виставок-ярмарок Maker Faire є піднесення загального рівня освідченості в тенденціях створення новітніх розробок і пропозицій. Це стимулює відвідувачів до кращого порозуміння між поколіннями та допомогає подолати стереотипи про винахідництво, науку і дизайн.

У першому Lviv Mini Maker Faire прийняло участь понад 50 проектів, які презентували свої доробки — від традиційного глинянного глечика до інноваційних моделей робототехніки у форматі Show&Tell. Цьогоріч організатори очікують понад 100 учасників.

У програмі заходу:

виставка-ярмарок креативних виробів;

творчі, технічні та освітні майстер-класи;

арт-презентації, інтерактивні шоу та тематичні дискусії;

пізнавальні лекіції, бізнес-тренінги та зустрічі з успішними людьми.

Тематика другого фестивалю мейкерства у Львові – “STEAM освіта: космічні та екологічні перспективи міста”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *