ОСТАННІ НОВИНИ

До завтра у Львові мають демонтувати всі літні майданчики

Дарина Смеречанська

|

До 1 листопада у Львові підприємці повинні демонтувати літні майданчики, які функціонують у місті щорічно з 1 квітня. У 2017 році 254 літні майданчики на території міста отримали паспорти об’єктів і дозвіл на облаштування цих сезонних об’єктів. Управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради нагадує, що ці тимчасові споруди потрібно до завтра демонтувати. Якщо ці роботи виконано не буде, то районні адміністрації примусово демонтують майданчики. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цьогоріч у Львові з 1 квітня до 1 листопада функціонувало 254 сезонних об’єкти – літніх майданчиків, які мали паспорти об’єктів. Нагадаємо, у Львівській міській раді видають дозволи на встановлення літніх майданчиків. Основною умовою отримання дозволу є дотримання архітектурно-художніх вимог. Якщо суб’єкти підприємницької діяльності не демонтують свої літні майданчики до 1 листопада, то ці об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу, що здійснюватиметься районними адміністраціями міста із відшкодуванням власниками витрат на демонтаж.

Довідка

Відкритий літній майданчик – стаціонарний або тимчасовий (щоденного демонтажу) пункт ресторанного бізнесу, який розташовується біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або ж і без прив’язки до нього в теплий сезон року – з 1 квітня до 1 листопада – і не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей.

Фото: Твоє місто

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *