ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби вогнеборці гасили чотири пожежі сухої трави

|

Протягом минулої доби вогнеборці ліквідували чотири пожежі сухостою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Так, 4 квітня о 16:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухостою в м. Пустомити на вул. Глинська. Пожежу локалізовано о 17:47 та повністю ліквідовано о 17:50. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 5 000 кв.м. До ліквідації пожежі залучили рятувальників та спецавтомобіль 25 ДПРЧ м. Пустомити.

О 17:02 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Львові на вул. Північна. Вогнем знищено суху траву на площі 500 кв.м. Пожежу локалізовано о 17:41 та ліквідовано о 18:07.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян бути вкрай обережними з вогнем на відкритих територіях, а також під час прибирання присадибних ділянок. В першу чергу, не випалюйте суху траву та сміття, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем.
В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *