ОСТАННІ НОВИНИ

«Щоб не виникало запитань»: Шмигаль доручив оновити постанову про бронювання

Маркіян Рой

|

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив міністерствам внести оновлену постанову про бронювання, яка б забезпечила справедливе надання відстрочки від мобілізації. Про це він сказав на засіданні уряду.

«Одночасно маємо розуміння, що ефективна оборона – це синергія зусиль фронту і тилу. Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна працююча економіка та інфраструктура», – повідомив прем’єр-міністр.

За його словами, одним із ключових питань в цьому напрямку є справедливе і раціональне бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, які дійсно критично важливі.

«Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій. Тому даю доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об’єктів та підприємств критичної інфраструктури», – наголосив глава уряду.

Прем′єр додав, що потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими в Україні.

Нагадаємо, що можливість відстрочки від мобілізації отримала низка телеканалів, які увійшли до національного телемарафону. Крім того, бронювання працівників отримали заклади культури, зокрема цирки, музеї, заповідники й ансамблі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *