ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відсудили 5 га землі, на якій хочуть зробити пішохідний пункт пропуску

Маркіян Рой

|

Суд задовольнив позов прокуратури про витребування з чужого незаконного володіння земельної ділянки загальною площею понад 5 га, яка розташована на території Рава-Руської об’єднаної територіальної громади Львівського району. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про землю загальною площею понад 5 га, яка знаходиться на території Рава-Руської об’єднаної територіальної громади Львівського району.

Попередньо, три земельні ділянки площею майже 1,8 кожна, були незаконно передані у приватну власність трьох громадян. В подальшому, на підставі договору купівлі-продажу ці спірні землі відчужені товариству та об’єднані в одну. Їх було віднесено до земель сільськогосподарського призначення.

Дана земельна ділянка розташована поруч одного із митних постів Львівщини, де заплановано будівництво пішохідного пункту пропуску.

Господарський суд погодився з доводами прокурора та повернув у комунальну власність земельну ділянку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *