ОСТАННІ НОВИНИ

Підозрюваного у вбивстві підлітка на станції фунікулера взяли під варту

Маркіян Рой

|

Печерський райсуд Києва відправив під варту працівника Управління державної охорони Артема Косова. Йому оголосили підозру у вбивстві юнака на станції столичного фунікулера. Про це повідомляє hromadske.

Затриманого відправили під варту на 60 діб, до 5 червня, без права застави.

9 квітня у суді розглядали питання щодо запобіжного заходу затриманому. Уже після дослідження всіх обставин справи до суду буде направлено обвинувальний акт.

Суд задовольнив клопотання адвоката затриманого про закриття засідання. Той пояснював, що підозрюваному, зокрема, погрожують. Тож після цього журналісти не були присутні в залі.

Представник потерпілих Олександр Панченко розповів, що рідні загиблого не прийшли на засідання: «Це була моя позиція. Вони зараз у дуже тяжкому стані, зараз займаються питанням щодо похорону».

Нагадаємо, ввечері 7 квітня на верхній станції фунікулера в Києві між водієм держохорони та компанією підлітків виник конфлікт. Під час нього чоловік штовхнув одного із хлопців, той головою розбив віконне скло та отримав різані рани шиї. Від них 16-річний юнак помер ще до приїзду лікарів.

Водій Управління державної охорони, обвинувачений в убивстві 16-річного підлітка у київському фунікулері, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Своєї провини він не визнає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: hromadske

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *