ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік зберігав у гаражі пакет з марихуаною

|

На Львівщині під час обшуку поліцейські знайшли у гаражі в місцевого мешканця пакет з марихуаною. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники Старосамбірського відділення поліції вилучили у чоловіка 135 грамів марихуани, відкрито кримінальне провадження.

Під час санкціонованого обшуку у приміщенні 39-річного мешканця міста Добромиль Старосамбірського району правоохоронці виявили та вилучили пакет з подрібненою речовиною рослинного походження (марихуана) загальною масою 135 грамів.

Речовину було скеровано на експерте дослідження, під час якого експерти підтвердили, що це дійсно марихуана. Як пояснив правоохоронцям власник пакета, наркотичну речовину він зберігав для власних цілей.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *