ОСТАННІ НОВИНИ

Вулиці Львова почали патрулювати жінки-військові

|

У Львові, до виконання завдань патрульно-постової служби активно залучають жінок-військовослужбовців Західного територіального управління Військової служби правопорядку. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Міноборони.

Майже місяць на вулицях обласного центру виконують завдання за призначенням патрулі на чолі з молодшими лейтенантами Оксаною Катасоновою, Іриною Завертаною та молодшим сержантом Оксаною Дашко.

Результати їхньої роботи на маршрутах патрулювання продемонстрували, що такі патрулі є дієвим засобом впливу на стан військової дисципліни та правопорядку серед військовослужбовців гарнізону. Зауваження, з якими вони звертаються до військовослужбовців, як правило, усуваються безпосередньо на місці.

Може видатися, що такий патруль є даниною моди, однак варто запевнити потенційних порушників в тому, що ці військовослужбовців ВСП добре підготовлені: відмінно оперують законодавчою базою, не з чуток знають порядок дій в різних ситуаціях, які можуть виникнути в ході патрулювання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *