ОСТАННІ НОВИНИ

Науково-експертну групу щодо ділянки для нового полігону на Львівщині очолив Ігор Юхновський

|

Науково-експертну групу для встановлення відповідності земельної ділянки до облаштування полігону та будівництва об’єктів поводження з ТПВ очолив академік Національної Академії наук України, Герой України Ігор Юхновський. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської Ради.

Працюватимуть фахівці два тижні, після чого дадуть висновки щодо можливості розташування нового полігону на території колишнього гірничо-хімічного підприємства «Сірка» у Яворівському районі.

Нагадаємо, мова йде про земельну ділянку площею 12,8 га на території колишнього гірничо-хімічного підприємства «Сірка» у Яворівському районі Львівської області, на якій пропонується облаштування полігону та будівництво об’єктів поводження з твердими побутовими відходами, відповідно до рішення, прийнятого за результатами позачергового засідання Львівської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 січня 2017 року на виконання доручення Прем`єр-міністра України.

У склад науково-експертної групи увійшли: академіки Національної Академії наук України, співробітник Інституту геології і геохімії горючих копалин НАН України, доценти кафедри екологічної та інженерної геології і гідрогеології Львівського національного університету ім. Івана Франка та Національного лісотехнічного університету України тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *