ОСТАННІ НОВИНИ

Новий полігон для львівського сміття створять на Яворівщині?

|

Львову потрібен новий полігон для вивозу твердих побутових відходів, і місто було би вдячне отримати ділянку під сміття на території гірничо-хімічного підприємства ДГХП «Сірка», що знаходиться у Яворівському районі Львівщини. Про це під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо вивезення твердих побутових відходів у Львові, за участю прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Як повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛМР, мер Львова заявив що вирішити проьблему зі сміттям може лише побудова сміттєпереробного комплексу.

«Нам потрібен новий полігон. І я вітаю ініціативу обласної адміністрації стосовно ділянок, які передбачають розміщення сміттєпереробних комплексів з існуючими полігонами. Якщо б була можливість з цих трьох ділянок одну, а саме ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств – Яворівського ДГХП «Сірка», передати для міста Львова, я був би щиро вдячний. Тому, якщо б була виділена земельна ділянка з усіма необхідними документами, також ще й долучилося Міністерство екології – ми б вирішили проблему з твердими побутовими відходами у Львові», – вважає Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *