ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові госпіталізували десятьох дітей після розпилення перцевого балончика у школі

Наталя Дуляба

|

У школі №91 на вул. Варшавській старшокласник розпилив у коридорі перцевий балончик. Десятьох дітей довелось госпіталізувати. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Випадок стався у четвер, 4 квітня. Учень 10 класу вирішив розпилити перцевий балончик у коридорі. Інші діти, вийшовши на перерву, надихались, тому до них довелось викликати медиків.

«Між третім і четвертим уроком учень 10 класу вийшов на коридор і розпилив перцевий балончик, який придбав кілька днів до цього у супермаркеті. Діти почали виходити на перерву, надихалися і стали звертатися у медпункт. Станом на зараз є діти, які перебувають у лікарні. Зараз проводимо роботу з цим учнем, уже телефонували до мами, так виглядає, що дитина із сім’ї у складних життєвих обставинах.

Також ми проведемо профілактичні заходи для попередження у майбутньому таких речей у всіх школах», –  розповів керівник міського управління освіти Андрій Закалюк.

В міському управлінні охорони здоров’я додають, що дитячої лікарні святого Миколая забрали 10 школярів. Сімом із них надали допомогу і відпустили додому, трьох інших лікують у стаціонарі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *