ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть повторний конкурс на облаштування громадського простору пам'яті Небесної сотні

|

Виконавчий комітет міськради затвердив рішення про організацію відкритого архітектурного конкурсу на найкращу концепцію громадського простору із вшанування пам’яті героїв Небесної сотні у Львові, передає кореспондент Львівського порталу.

небесна сотня

Цим ж рішенням затверджено й програму та умови конкурсу, вимоги до конкурсантів, склад журі, а також список громадських експертів, які долучаться до розгляду поданих робіт.

На реєстрацію та проектування у потенційних учасників буде 2 місяці з дня офіційного оголошення конкурсу. Опісля буде передбачено час на підготовку конкурсних проектів для роботи журі та на громадське обговорення робіт. Оголосити результати мають намір у лютому 2017 року.

Відзначимо, що призовий фонд конкурсу становитиме 180 тисяч гривень: з них 90 тис. – перша премія, 60 тис. – друга премія, та 30 тис. – третя премія. Переможців також відзначать почесними грамотам, дипломами та іншими відзнаками.

Нагадаємо, що йдеться про створення громадського простору увічнення пам’яті героїв Небесної сотні з меморіалізацією подій Революції Гідності на території вул. Кривоноса («Губернаторські вали») у Львові.

Офіційна веб-сторінка конкурсу: http://city-adm.lviv.ua/topic/Небесна%20Сотня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *