ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях та в парках Львова висадять близько 1300 дерев

|

Протягом жовтня-листопада у міських парках та на вулицях Львова планують висадити близько 1300 дерев, понад 300 кущів та 1800 м чагарників для живоплоту. На це в міському фонді охорони природи цьогоріч передбачено близько 1 млн грн.: по 95 тис грн. – на вуличну висадку у районах Львова, та 500 тис грн. – на висадку в зелених зонах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

«Серед основних саджанців – липа, клен, слива Піссарді, граб, горобина, декоративні кущі, туя, сакура, магнолія, акація тощо. Найбільше – 125 дерев та 13 кущів – мають намір висадити в Личаківському районі Львова. «Мета цієї висадки – створити нові вуличні рядові посадки, а також відновити зелені насадження,  відповідно до проектів наших парків. Скажімо, у Стрийському парку ми намагатимемось відновити те, що було створено ще архітектором Рьорінгом, який його запроектував», – розповідає керівник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

Нагадаємо, навесні цього року у Львові пройшов місячник озеленення, під час якого на території усіх районів міста висадили 419 дерев та 150 кущів.

Фото:  nlviv.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *