ОСТАННІ НОВИНИ

Одразу декілька львів’ян-спортсменів стали жертвами крадіїв

|

Правоохоронці встановлюють осіб причетних до крадіжки майна відвідувачів спорткомплексу у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

роздівалки в спортзалі

До Шевченківського відділу поліції надійшли заяви від п’ятьох мешканців Львівщини – відвідувачів одного із спортивних центрів Львова про те, що 1 червня з роздягальні спорткомплексу, під час того, як вони перебували на спортивних заняттях,  викрали їх майно та гроші.

Встановлено, що 1 червня, у період з 17.00 – 18.30, невідомі зламали двері роздягальні спорткомплексу і викрали майно відвідувачів, які перебували на тренуванні. Серед викраденого особисті документи, банківські картки, два мобільні телефони, наручний годинник, золотий ланцюжок вагою 12 грам, а також гроші в сумі майже 10000 гривень. Загальна сума збитків встановлюється.

Всі обставини події розслідуються. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб причетних до скоєння крадіжки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: ameranet.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *