ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське телебачення пробиває інформаційний канал до Китаю

|

Представники Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» об’єднуються з журналістами Львівського телебачення для співпраці. Це дасть нові можливості для поширення інформації про Україну в світі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ТРК «Львів».

25

За словами виконавчого директора філії НТКУ «Львівська регіональна дирекція» Михайла Хвойницького, перші кроки – це заява про об’єднання, створення сайту, наповненого інформацією українською та китайською мовами і запрошення всіх небайдужих до співпраці. Представники української громади в Пекіні вже готові втілювати спільні з українцями проекти.

«Сьогодні для китайської молоді все європейське – модний тренд, а от про те, що Україна – держава в центрі Європи, там мало кому відомо. В соціальних мережах інформація про Україну подається, але цього поки що замало. Необхідна співпраця з державними телеканалами, відкриття їх представництв в Україні», – прокоментував подію голова правління МГО «Культурно-дослідницький центр України та Китаю» Юрій Котик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *