ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні стартує «Осінній пікнік» у Парку культури

|

Вже сьогодні, 17 жовтня, стартує Осінній пікнік у Парку культури. Традиційно адміністрація парку закриває теплий сезон смачним та атракційним святом. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

unnamed

На Осінньому пікніку на відвідачів чекає багато смачних страв та напоїв. Учасники пікніку приготують крем-супи, бограч, страви з лаваша, фірмові гамбургери, гарбузовий пиріг з бринзою та багато інших кулінарних шедеврів. Любителів солодкого потішать капкейки з різними смаками, буше, профітролі, брауні, різні види печива, сирник та інші цікавинки. Вразять відвідувачів і звичними напоями, але з оригінальними добавками – гарбузове лате, кокосове какао, буряковий компот, узвар, глінтвейн та інші смачні напитки.

unnamed (1)

Також на пікніку можна буде придбати вироби ручної роботи з авторськими прінтами: екоторбинки, магніти, чашки, світшоти та прикраси.

unnamed (3)

З оригінальних активностей на відвідувачів чекає гарбузовий боулінг, карвінг на гарбузах,басейн з кормової кукурудзи, сіно-лабіринт та інші атракції. Малюки матимуть змогу покататися на поніциклах.

unnamed (4)

З 15 години на діток віком від 4 до 17 років чекатиме пригодницький квест, під час якого вони вирушать у мандрівку з героями у пошуках скарбів осені.

unnamed (2)

Організатори запевняють, що навіть у разі опадів на пікніку усім буде комфортно, адже забезпечили тенти.

Близько 17 години стартуватиме вечір коротких побачень, де можна буде не лише знайти свою половинку чи друга, але і покращити свої комунікативні здібності.

Протягом пікніку можна буде висловити свої побажання щодо розвитку парку та міста, написавши ідеї на банерах, що висітимуть на арці.

Завершиться пікнік святкуванням у нічному клубі – культурного партнера події.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *