ОСТАННІ НОВИНИ

День перемоги у Львові проходить без ексцесів – Загарія

|

8

Пам’ятні заходи приурочені 70-й річниці перемоги у Другій світовій війні у Львові відбуваються спокійно і без провокацій. Про це у коментарі журналістам на Пагорбі слави розповів начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами головного міліціонера області, на всіх локаціях, куди сьогодні приходили ветерани які брали участь у Другій світовій війні, жодних інцидентів не було.

«Правоохоронці, громадські організації і всі, хто приймав участь у забезпеченні громадського порядку у Львові спрацювали на відміно, за що я їм дуже вдячний. Також мені повідомили, що на Львівщині пам’ятні заходи теж пройшли без будь яких інцидентів. Я вірю, що до кінця дня ми забезпечимо спокій у Львові та Львівській області», – розповів Дмитро Загарія.

Водночав він додав, що до кінця дня у Львові на всіх локаціях, які мають відношення до Дня перемоги, працюватимуть підрозділи правоохоронців. Також львівська міліція посилено патрулюватиме й саме місто.

«Сьогодні спокій у місті забезпечували 820 правоохоронців, яким допомагали близько 30 громадських об’єднань», – зауважив він.

Нагадаємо, що в минулому році спокій львів’ян на 9 травня охороняло більше тисячі правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *