ОСТАННІ НОВИНИ

З думкою про споживача. Підняли ціну на 50%, а згодом здешевили на 4 гривні

|

З 1 квітня 2015 року Державне підприємство “Укрспирт” знизило вартість одного декалітру спирту з 244 грн до 240 грн.

Інформує про це прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України, передає Eспресо.TV.

«Ми постійно слідкуємо за ринковою ситуацією та реагуємо максимально швидко на всі зміни. Зниження вартості — це логічне віддзеркалення поточної економічної ситуації в Україні, зокрема на ринку сировини. Ми і надалі будемо переглядати цінову політику, виходячи зі змін на ринку», – зазначив в.о. директора ДП «Укрспирт» Роман Іванюк.

Зниження ціни стало можливим завдяки стабілізації вартості зерна на рівні 3200 грн за тонну. На початку минулого місяця тонна зерна коштувала 3500-4400 грн, це призвело до підвищення вартості виробництва спирту.

Варто додати, що на початку минулого місяця «Укрспирт» підняв ціни майже на 50%.
 

Нагадаємо, зараз працює Конкурсна комісія з відбору керівника ДП «Укспирт». Комісія визначила і оголосила імена переможців на заміщення вакантної посади директора держпідприємства  спиртової та лікеро-горілчаної промисловості. 

У конкурсі брало участь 27 претендентів, 20 з яких пройшли до етапу співбесід та презентацій конкурсних пропозицій. Після голосування на фінальному етапі, комісія обрала двох переможців – Гаркаву Ніну Миколаївну та Далибожик Анатолія Мироновича.

 

Ілюстрація: slovovolyni.com