ОСТАННІ НОВИНИ

Анну Дурицьку, яка була з Нємцовим під час вбивства, насильно утримують під охороною

|

Українському консулу Геннадію Брескаленко вдалося побачитися з свідком у справі про вбивство Бориса Нємцова, громадянкою України Ганною Дурицькою.

Про це повідомляє телеканал “Дождь” з посиланням на джерело, близьке до посольства України, передає Еспресо.TV.

Раніше депутат Верховної Ради Остап Семерак заявив про порушення прав Дурицької, якій  не дозволяли зустріч з дипломатичним працівником.

Як пояснював Семерак, співробітники російських правоохоронних органів насильно утримують Дурицьку на приватній квартирі після допиту у відділенні поліції. Він також зазначав, що, наскільки йому відомо, Дурицька перебуває в статусі свідка.

“На даний момент вона не перебуває у відділенні поліції. Її відвезли на квартиру, і на квартирі, де вона знаходиться, є охорона, яка не дозволяє їй покинути приміщення. У неї немає можливості виїхати до себе додому в Київ. Наступний важливий момент – статус, в якому вона перебуває, їй дозволяє це зробити”, – розповідав депутат Верховної Ради України.

Анна Дурицька стала свідком нападу на Бориса Нємцова, так як супроводжувала політика в момент замаху. За словами дівчини, вона того дня зустрілася з Нємцовим в ГУМі, де вони повечеряли. Близько 23:00 пара вийшла на вулицю і пішки попрямувала у бік Василівського спуску. Нємцов і Дурицька йшли поруч по Великому Москворецкому мосту, коли вбивця шість разів вистрілив у Нємцова.

Ганна Дурицька – 24-річна українська фотомодель, мешканка М.Києва, працювала в сфері туризму. 

 

Фото: lifenews.ru 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *