ОСТАННІ НОВИНИ

Шмигаль заявив про домовленість зі Словаччиною щодо скасування обмежень на агропродукцію з України

Ольга Денисяка

|

Україна домовилася зі Словаччиною опрацювати якнайшвидше скасування односторонніх обмежень на українську аграрну продукцію. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль за результатами українсько-словацьких переговорів у Михайлівцях, передає Укрінформ.

«Домовилися також зі словацькою стороною опрацювати якнайшвидше скасування односторонніх обмежень на українську агропродукцію. Робота в цьому напрямку триває інтенсивно і сподіваємося скоро отримати результати. Також сьогодні приділили цьому значну увагу і час», – заявив глава уряду.

За його словами, загалом міжурядові консультації були результативними та конструктивними.

Зазначимо, 11 квітня у словацькому містечку Михайлівці, що неподалік кордону з Україною, у четвер проходили українсько-словацькі урядові консультації.

Після консультацій прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що його країна бажає Україні якнайшвидшого членства у ЄС.

Він також заявив, що Словаччина прагне мати дружні відносини з Україною. Окрім того, Фіцо повідомив, що Словаччина візьме участь в інавгураційному Саміті миру у Швейцарії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *