ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чеські хірурги оперуватимуть поранених військових і цивільних

Олег Дерев'янко

|

З 21 по 30 квітня у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих будуть працювати пластичні хірурги з Чехії. Про це Львівському порталу повідомили в департаменті охорони здоров’я Львівської ОВА.

Як зазначають у госпіталі, це третя благодійна місія у Львові протягом 10 місяців, яку проводять під керівництвом Чеського консульства та організації MEDEVAC.

«Минулі місії були успішними. Проконсультували більше 40 пацієнтів з перенесеними травмами кінцівок, прооперували 25 пацієнтів, в основному військових. Маємо дуже добрі результати спільної роботи», – йдеться у повідомленні.

21 квітня у госпіталі проведуть консультації пацієнтів, військових і цивільних з набутими та вродженими вадами. Охочих потрапити на консультації просять записуватися заздалегідь за телефонами:

067 7476759 – лікар Василь Савчин;

097 7778514 – лікар Наталія Тузюк.

Нагадаємо, що 2 серпня 2023 року відбувся перший візит чеських лікарів в Україну у межах програми Medevac. Спеціалісти з реконструктивної та пластичної хірургії приїхали до Львова, де протягом тижня оперували пацієнтів, які постраждали внаслідок війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *