ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі над Україною збили 16 з 17 «Шахедів»

Олег Дерев'янко

|

У ніч на п’ятницю, 12 квітня, ворог атакував Україну 17-ма ударними БпЛА типу Shahed, 16 з них вдалося знищити. Про це Львівському порталу повідомили у Повітряних Силах.

За даними відомства, ворожі цілі запустили із мису Чауда (ТОТ українського Криму), а також рашисти атакували керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору окупованої Донеччини.

Як повідомляють в оперативному командуванні «Південь», атаки була спрямована на енергетичну інфраструктуру різних регіонів України.

Протягом п’яти годин бойової роботи на півдні було збито сім безпілотників: чотири на Дніпропетровщині та по одному на Херсонщині, Миколаївщині та Одещині. Внаслідок падіння уламків збитого дрона на Криворіжжі на об’єкті енергетики спалахнула пожежа. Її вдалося локалізувати, вогнеборці продовжують роботу. Люди не постраждали.

Підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України знищено 16 зі 17 «Шахедів» у межах Миколаївської, Одеської, Херсонської, Дніпропетровської, Вінницької та Хмельницької областей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *