ОСТАННІ НОВИНИ

Україна заслуговує на запрошення вступити в НАТО, – Зеленський

Олег Дерев'янко

|

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна потребує запрошення до НАТО і його можливо отримати вже цього року. Про це він повідомив у власних соцмережах.

Глава держави подякував кожній країні, яка уклала двосторонню безпекову угоду з Україною. Вони підтримують нас на час до вступу в НАТО.

«Україна вважає історично правильним, що регіон Балтійського моря нарешті отримав історичний шанс на надійну безпеку після вступу Фінляндії та Швеції в НАТО. Такої ж безпеки потребує і регіон Чорного моря. Як демократична нація, що захищає наші спільні цінності Альянсу, Україна заслуговує на запрошення вступити в НАТО», – зазначив Зеленський під час виступу на саміті Ініціативи трьох морів у Вільнюсі.

Президент України зауважив, що перед самітом Україна підписала двосторонню безпекову угоду з дев’ятою країною – Латвією. Глава держави закликав інших лідерів Триморʼя долучитися до підписання таких документів із нашою країною.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *