ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створили відео для мотивації залучення чоловіків до лав ЗСУ

Олег Дерев'янко

|

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки з Львівською міською радою створив відеоролик про «альтернативну реальність» співбесід чоловіків до війська. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Слоган кампанії – «Якщо не долучитись до свого війська, доведеться воювати у чужому. Ставай на захист України сьогодні!».

«Впродовж останніх тижнів в українському публічному просторі зʼявилось декілька відео, посилом яких є ухиляння від мобілізації українців. Ці ролики є частиною інформаційної кампанії країни-агресора та поширюються, здебільшого, через Telegram-канали. На противагу цьому, Львівський ОТЦК та СП і Львівська міська рада створили декілька комунікаційних кампаній, зокрема відео та соціальну зовнішню рекламу, яку вже можна побачити по місту», – пояснили у Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Як зазначають в Львівському ОТЦК, відео спрямоване на чоловічу аудиторію, але раді бачити у лавах ЗСУ і жінок.

Всі охочі вступити до війська можуть звертатися до ТЦК свого району або ж до Центру рекрутингу української армії, що на вулиці Левицького, 67.

Нагадаємо, що у Львові діє рекрутинговий центр ЗСУ, 24-ї ОМБр імені короля Данила, а також «Азову», 3 окремої штурмової бригади, 103 бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *