ОСТАННІ НОВИНИ

Євромайданівці взяли під охорону будинок побитої журналістки Чорновол

|

Активісти охороняють будинок Тетяни Чорновол через побоювання, що його можуть підпалити. Біля воріт будинку Чорновол припаркований чорний джип, а над ґанком майорить український прапор, передає «Комсомольська правда».

«У будинку тільки діти і няня. Няньці наказано не виходити, світло в будинку не вмикати. Боїмося, що ці мерзотники можуть повернутися і підпалити будинок. От мене тут і поставили, щоб захистити в разі чого», – сказавши чоловік, який назвався Валерієм.

За його словами, Чорновол їздила сама і відмовлялася, коли їй пропонували охорону. Чоловік дивується, що під час нападу ніхто з автомобілістів не заступився за журналістку. «Ця дорога веде з Києва до Борисполя. Тут навіть вночі багато машин. Хтось точно бачив побиття», – каже Валерій.

Як повідомляли «Коментарі», двоє чоловіків, причетних до нападу на журналістку і активістку Тетяну Чорновол, затримані.

Нагадаємо, вночі 24 грудня невідомі чоловіки жорстоко побили журналістку і громадського діяча Тетяну Чорновол. Вранці активісти пікетували МВС з вимогою відставки міністра Віталія Захарченка.

Сама журналістка пов’язує напад зі своєю активною громадською діяльністю.

Представники опозиції переглянули запис відеореєстратора з машини Тетяни Чорновол і встановили марку автомобіля та номерні знаки нападників.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *