ОСТАННІ НОВИНИ

Російські терористи відповідатимуть за свої дії в Харкові, – Зеленський

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський відреагував на удар російських загарбників по Харкову вночі 4 квітня та зазначив, що РФ відповість за свої терористичні дії. Про це глава дрежави повідомив у соцмережі X.

«Удар по Харкову, звичайний житловий будинок. З трьома шахедами. Підлий і цинічний напад, коли рятувальники прибули на місце удару, терористи атакували знову», – зазначив Зеленський.

За його словами, через нападу загинули 4 людини. Серед них були і рятувальники: Владислав Логінов, Сергій Байдалінов та Володимир Матюшенко. Також загинула мирна жителька Зоя Бондюкова.

Також понад 10 осіб отримали поранення, їм всім надається необхідна допомога.

Зеленський додав, що «російські терористи відповідатимуть за свої дії в Харкові та за всі акти агресії проти нашого народу».

«Ми працюємо з нашими партнерами, щоб посилити захист наших міст і сіл та захистити наших громадян. Зміцнення можливостей протиповітряної оборони України безпосередньо означає порятунок життів», – зазначив президент.

Нагадаємо, у ніч на 4 квітня російські окупанти атакували Харків «Шахедами», влучання були у житлові будинки. Коли на місця прибули рятувальники, ворог завдав повторного удару, внаслідок чого загинули троє працівників ДСНС.

Також рашисти вбили ще одну цивільну людину, 12 осіб дістали поранення.

У результаті російської атаки «Шахедами» загинули Владислав Логінов, Сергій Байдалінов, Володимир Матюшенко, їм було 52, 32 та 41 рік.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *