ОСТАННІ НОВИНИ

Курсантка Академії сухопутних військ стала однією з «Воїнів Співдружності»

|

Курсант Академії сухопутних військ імені гетьман Петра Сагайдачного стала переможницею в одній із номінацій в рамках проведення 5-го Міжнародного конкурсу військово-професійної майстерності «Воїн Співдружності». Про це повідомляє Медіа-група Академії сухопутних військ.

У конкурсі, який проходив упродовж п’яти днів у Москві, взяли участь 28 учасників з 7 держав СНД, зокрема Вірменії, Білорусії, Казахстану, Таджикистану, України, Киргизстану та Російської Федерацій. Впродовж п`яти днів представники країн-учасниць стріляли, метали ножі та малі саперні лопати, долали смугу перешкод, відповідали на складні питання з історії, співали, танцювали тощо.

Україну на цьогорічному конкурсі, серед інших, представляла курсант факультету підготовки спеціалістів із забезпечення військ Академії сухопутних військ, що у Львові, Олександра Безсмертна. Дівчина, яка навчається за спеціальністю «культурологія», продемонструвала неабиякі військово-професійні якості, виборовши призове третє місце на воєнно-спортивному етапі конкурсу під назвою «Атлет». Але головним її тріумфом стала перемога у конкурсі талантів. Олександра на суд журі виконала відому пісню Анни Резнікової «Офіцерські дружини».

Відтак, наказом Міністра оборони Російської Федерації курсант Олександра Безсмертна була нагороджена медаллю «За зміцнення бойової співдружності» та пам’ятною медаллю учасника 5-го міжнародного конкурсу військово-професійної майстерності серед військовослужбовців дружніх армій «Воїн Співдружності».

А вже після повернення в Україну, до рідного вишу, начальник Академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук в присутності всього особового складу навчального закладу особисто подякував дівчині за її старанність та успішне представлення Збройних Сил України на міжнародному рівні, а також нагородив наручним жіночим годинником.

Фото: Медіа-група Академії сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *