ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий назвав плани підняття вартості проїзду гріховними

|

Підстав піднімати тариф на проїзд у громадському транспорті нема. Надприбутки сьогодні – гріх. Буде краща ситуація в країні, будуть мати люди кращі зарплати тоді можна говорити про якісь зміни. Так висловився з приводу планів перевізників підняти плату на проїзд у громадському транспорті, мер Львова Андрій Садовий

За словами А. Садового комунальне підприємство – АТП-1 таких умов не ставить. І вкладається в цей тариф, хоча це є важко та складно.

«Морального права піднімати сьогодні тариф коли люди фізично не мають грошей – це аморально. Я розумів би, якщо приватні перевізники кардинально покращили б сервіс, якби автобуси ходили як годинник, якщо б у тих автобусах була чистота, не було хамства. Лише тоді можна мати дебати з громадою про перегляд вартості ціни проїзду… На сьогоднішній день я не бачу умов, щоб можна було піднімати ціну», – сказав мер.

Перевізники вимагають підняти ціну на проїзд до трьох гривень і погрожують скорочувати час перебування автобусів на маршрутах до 20.30 з 18 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *