ОСТАННІ НОВИНИ

Загиблого у Львові кілера підозрюють у вбивствах Кульчицького та “Рокеро”

|

Чоловік, який убив себе в автомобілі “Ланос” на вулиці Єфремова минулого вівторка, скоріш за все, є суперпрофесійним найманим убивцею Володимиром Марком, на прізвисько “Біба”, пише в сьогоднішньому числі газета “Ратуша”.

За даними видання, шлях “ліквідатора” убитий почав 1990 року, коли розстріляв двох “кидайлів” на вулиці Гвардійській. У правоохоронних органах припускають, що саме він брав участь у вбивствах сина начальника Франківського РВ міліції Тереховича, міліціонерів Лісіцина та Іванова. Також йдеться про убивство кримінального авторитета Колі “Рокеро”, бізнесмена Ігоря Кульчицького та замах на В.Дідуха, знаного як “Вова Морда”.

Автор статті Микола Савельєв вказує на те, що свого часу В.Марко, якого оголосили в розшук, зміг виїхати у Польщу і за даними автора, займався убивствами на замовлення у багатьох країнах. Також автор твердить, що Марко зробив дві пластичні операції. У документах, знайдених при убитому, виявили два паспорти на різні прізвища, але з датою народження саме “Біби”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *