ОСТАННІ НОВИНИ

Троє спортсменів з Яворівщини здобули медалі на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

Маркіян Рой

|

На чемпіонаті Європи з пауерліфтингу троє спортсменів з Яворівщини зайняли призові місця. Двоє з них вибороли золоті медалі, також одна зі спортсменок встановила два рекорди Європи. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

У місті Хамм (Люксембург) з 7 по 12 травня триває чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед всіх вікових груп. Львівщину на цьому заході представили троє спортсменів з Яворівщини.

Найбільш вдалим був виступ Станько Софії, яка виборола золото у ваговій категорії до 63 кг серед дівчат. Софія встановила два рекорди Європи та посіла перше місце в абсолютній першості серед усіх вагових категорій серед дівчат. Результат Софії – 185 кг у присіданнях, 132,5 кг у жимі лежачи та 160 кг у тязі становій.

На третю сходинку пʼятдесталу пошани у ваговій категорії до 47 кг піднялася Жила Яна з результатом 247,5 кг. А серед юнаків золото вагової категорії до 53 кг здобув Олександр Шматко з результатом 390 кг.

Усіх спортсменів тренують Погребінський Віктор та Марків Володимир.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *