ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів запрошують до участі у фотоконкурсі

|

У рамках фестивалю фотографії «Спалах» відбудеться конкурс аматорських знімків. До участі у фотоконкурсі запрошують усіх студентів Львова. Про це інформують організатори.

За їхніми словами, проект має на меті об`єднати фотохудожників та фотоаматорів із різних куточків України та популяризувати мистецтво фотографії.

«Студентська рада стала співорганізатором цьогоого проекту, який, на нашу думку, стане першим кроком у сприянні розвитку фотомистецтва серед студентства. Реалізація подібних заходів – це поштовх до розвитку творчої молоді Львова, представлення їх робіт широкому загалу, а також підтримці та можливій майбутній професійній реалізації», – зазначає студентський мер Іван Попович.

«Хочемо, щоб роботи талановитих фотомитців могли побачити світ, було бажання розвиватись в даному руслі та безперестанку відточувати свій талант. Спілкування у професійному колі та обмін досвідом стане хорошою традицією та підґрунтям для розвитку майбутніх фотомайстрів» – розповідає Олександр Лопушанський, співорганізатор фестивалю «СПАЛАХ»

Нагадаємо, студентські фотороботи та заявки на участь у конкурсі прийматимуть до 1 грудня. Фотографія має відповідати жанрам фестивалю (комерційна фотографія, художня фотографія, фотожурналістика, спеціальна категорія). Роботи подаються в електронному вигляді (у форматі TIFF, з роздільною здатністю 300 dpi, або у форматі JPG, обсягом не менше 5 Мб), а також у роздрукованому вигляді в форматі 30×30 та 30×40. Кожен учасник може подати не більше 3-х робіт. Представлені фотографії повинні бути авторськими та супроводжуватися невеликим текстовим описом. Учасники фотоконкурсу передають організаторам право на розміщення робіт. Організатор залишає за собою право публікації надісланих фоторобіт на сторінках газет, журналів та в іншій друкованій продукції, на веб-сайті, або в інших джерелах, використання робіт у фотовиставках та інших акціях організаторів. Надіслані на фотоконкурс роботи не рецензуються і не повертаються.

Переможців організатори обіцяють нагородити цінними призами.

Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.spalahfest.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *