ОСТАННІ НОВИНИ

Україна програла останній спаринг перед Євро

|

Збірна Україна програла останній товариський матч перед фіналом Євро-2012, поступившись туркам 0:2. Підопічні Блохіна пропустили по голу в кожному з таймів, змарнувавши кілька добрих нагод забити самим.

Перший гол турки забили на 30-ій хвилині, після більш-менш рівної першої третини гри. Мустафа Пектемек як господар почувався на правому фланзі нашої оборони – переграв Кучера і віддав пас на Джанера Еркіна, а той спокійно обіграв Андрія П’ятова.

Після цього українці активізувалися і упродовж 10-и хвилин мали шанси забити, однак Конополянка з вигідної позиції втрапив у захисника, а удар головою Ракицького відбив голкіпер турків.

По перерві нічого не віщувало біду для збірної України, однак на 70-ій хвилині захист провалився під час атаки турків і після прекрасного кинджального паса Шахіна Пектмек збільшив перевагу до двох м’ячів. А за дві хвилини тільки поперечина врятувала українців після удару Алтонтопа зі штрафного.

Другий гол змусив українців іти вперед, однак реалізувати створені можливості футболісти нашої збірної так і не змогли, хоча мали принаймні три моменти, аби забити бодай один гол.

Фото: сайт ФФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *