ОСТАННІ НОВИНИ

Куйбіду не пустили в ефір Львівського телебачення?

Львівський портал

|

Як попередньо анонсувалося, учора, 12 серпня, о 19.00 год. у прямому ефірі 12 каналу Львівського телебачення на тему «Будівництво доступного житла» з львів’янами мав спілкуватися екс-міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда. 
Натомість за годину до ефіру телефонним дзвінком В.Куйбіду попередили про те, що запланований на сьогодні ефір не відбудеться, не давши при цьому жодних пояснень з приводу такого стану речей.
«Єфір, про який ми домовилися 10 днів тому, не відбудеться, – коментує ситуацію екс-міністр Василь Куйбіда, – відповідно, я не матиму можливості поспілкуватися з львів’янами на таку важливу для них тему як «Будівництво доступного житла». Адже на загал по Україні на черзі перебуває більше мільйона 250 тисяч осіб, у Львівській області – 70 тисяч громадян, у Львові – більше 20 тисяч. Зрозуміло, на скільки важливою для людей є тема житла. Тим не менше за годину до ефіру мені без зайвих пояснень повідомили, що він не відбедеться», – констатує Василь Куйбіда.
Очевидно, влада вбачає у заступнику голови Народного Руху України, двічі меру Львова Василеві Куйбіді серйозного конкурента у виборах міського голови і вже тепер застосовує усі можливі важелі впливу, щоб усунути небажаного для себе кандидата на найвищу посаду міста, заявляє прес-служба Львівської крайової організації НРУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *