ОСТАННІ НОВИНИ

Інститут громадського лідерства випустив у світ ще 28 вихованців

Львівський портал

|

Інститут громадського лідерства 13 грудня 2009 року відсвяткував свій п`ятий випускний у Будинку вчених. Як повідомляє прес-служба ЛМР, 28 молодих лідерів отримали дипломи менеджерів громадських організацій. 

Випускники продемонстрували знання та навички, здобуті в процесі навчання і показали себе справжніми креативними лідерами. 

«Інститут громадського лідерства – це не просто організація, це платформа, де люди можуть реалізувати свої ідеї, тільки за 2009 рік було реалізовано 20 проектів для молоді, це освітні, міжнародні, спортивні та інші проекти! Якщо Ви прагнете реалізувати свій потенціал – приєднуйтеся до ІГЛ!», – наголосив керівник Інституту громадського лідерства Іван Кульчицький.

Довідка: Інститут Громадського Лідерства (ІГЛ) – унікальний навчальний заклад некомерційного типу на теренах України, в якому протягом року навчаються лідери громадських організацій, молодіжних осередків політичних партій, рухів та активна молодь. Метою функціонування інституту є виховання лідерів нової генерації, за допомогою їхнього спільного навчання, обміну досвідом, співпраці, консолідації для сприяння процесам розвитку громадянського суспільства та поширення демократичних цінностей в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *