ОСТАННІ НОВИНИ

Двом львівським підприємствам анульовано ліцензії

|

На засіданні комісії з питань дотримання ліцензіатами ліцензійних умов при здійсненні господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів, що відбулася вчора, анулювали дві ліцензії. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Засідання комісії відбулося за головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Валерія П‘ятака – голови комісії. Серед присутніх на засіданні також були: заступник голови комісії – начальник Головного управління економіки Михайло Лесів, заступник начальника Головного управління економіки – голова комісії з питань ліцензування підприємницької діяльності Микола Польовий, голова представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Львівській області Ярослав Кашуба, заступник голови Державної податкової адміністрації у Львівській області Бербека В., а також представники Державного пожежного нагляду головного управління МНС України в Львівській області, служби цивільного захисту, відділу по боротьбі із злочинністю в сфері інтелектуальної власності та високих технологій головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області.

Зокрема, у зв`язку із виявленими численними порушеннями ліцензійних умов та невиконанням розпорядження про усунення порушень ліцензійних умов анульовано ліцензію ТзОВ «Купідон» та ліцензію ПП «Лоттос».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *