ОСТАННІ НОВИНИ

Кріль шукає у Львові регіонального керівника «Єдиного центру»

|

Метою візиту до Львова лідера партії «Єдиний центр», народного депутата України Ігоря Кріля є спілкування з місцевою елітою, зближення позицій та визначення напрямків, які партія реалізовуватиме на Львівщині. Про це І.Кріль заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові.

Ігор Кріль підтвердив, що його парт ія намага ється залучити до своїх лав сильних та популярних в регіонах України особистостей. Зокрема, партія нічого не матиме проти, якщо до її лав вступатимуть чільники владних органів, однак пообіцяв, що адміністративний ресурс у процесі вербування нових членів партії використовуватися не буде.

Стосовно чуток, що обласну організацію партії може очолити т.в.о. голови облдержадміністрації Микола Кміть,І.Кріль запевнив, що керівництво «ЄЦ» прийняло принципове рішення, що керівні структури партії на регіональному рівні не можуть очолювати люди, які працюють у виконавчій владі.

Стосовно потенційних лідерів «Єдиного центру» на Львівщині, то за інформацією «Львівського порталу», на роль керівника обласної організації партії розглядаються зокрема кандидатури Тараса Батенка (наразі заступника голови ЛОДА), Степана Кубіва (голови правління «Кредит банку»), Романа Шлапака (власника торгової компанії „Інтермаркет” ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *