ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини забив до смерті стільцем свого товариша по чарці

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці спіймали 54-річного мешканця Львівського району, який забив до смерті стільцем і палкою свого товариша по чарці, а потім утік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Фатальний випадок стався в одному зі сіл Львівського району. 7 травня тут у будинку виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Як з’ясували правоохоронці, загиблим виявився 62-річний чоловік, який тимчасово проживав у будинку. На його тілі були виявлені чисельні травми, зокрема, на голові, які й спричинили смерть.

Також встановлено, що потерпілого побив його знайомий, 54-річний місцевий мешканець. 4 травня вони розпивали спиртне, втім між ними виник конфлікт. Під час нього молодший завдав старшому ударів по голові дерев’яною палицею та стільцем та втік. Від отриманих травм чоловік помер, а за кілька днів його тіло виявив сусід.

Зловмисник переховувався у сусідньому селі, його вже затримали. Суд помістив чоловіка під варту.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від семи до десяти років тюрми.

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *