ОСТАННІ НОВИНИ

Україна та Бельгія розпочали переговори щодо двосторонньої безпекової угоди

Олег Дерев'янко

|

У п’ятницю, 10 травня, Україна розпочала переговори з Бельгією щодо укладення двосторонньої безпекової угоди. Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Сторони обговорили текст проєкту угоди, торкнулися окремих положень та домовилися про наступний раунд переговорів. Досягнутий прогрес за результатами першого раунду створює реальні можливості для підписання документа вже найближчим часом.

За даними відомства, переговорну делегацію з українського боку очолює керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак. Сьогоднішній раунд перемовин провів його заступник – Ігор Жовква. Бельгійську делегацію очолив керівник Кабінету Прем’єр-міністра з питань безпеки та зовнішніх відносин Петер Моорс.

«Ми цінуємо лідерство Бельгії в багатьох питаннях підтримки України як на двосторонньому рівні, так і в межах співпраці України з ЄС і НАТО на шляху до нашого членства», – наголосив Ігор Жовква.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *