ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко просить Тягнибока відступити на крок назад

|

Лідерка БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що нічого поганого не говорила про ВО «Свобода» та її лідера Олега Тягнибока. Про це вона сказала під час прес-конференції у Львові, коментуючи повідомлення про судовий позов з боку Тягнибока до Тимошенко.

«Я жодного разу цього не сказала і ніколи не скажу», – наголосила лідерка БЮТ.

Водночас вона сказала, що поважає ВО «Свобода» як патріотичну партію, але на цих виборах ця партія не зможе потрапити до парламенту. «Сьогодні я можу твердо сказати, без образ, що партія «Свобода» не має шансів здолати 3% бар’єр. І вони це краще знають, ніж хтось інший», – сказала лідерка БЮТ.

Відтак, голосування за цю партію буде розпилюванням голосів демократичних сил. Тому вона просить Тягнибока вчинити так, як сама Тимошенко вчинила 2004 року – поступилася власними амбіціями заради справи – перемоги на виборах і створення демократичної коаліції. У такому випадку представників ВО «Свобода» залучатимуть до роботи в органах виконавчої влади, а на наступних парламентських виборах вони зможуть спокійно йти в парламент.

Сьогодні Олег Тягнибок повідомив, що подав до суду на Юлію Тимошенко за висловлювання в «Газеті по-українськи». Відповідь Тимошенко на одне із запитань у виданні подано так: «Сьогодні наші опоненти розкручують різноманітні технічні проекти. Є, наприклад, така собі маргінальна партія ”Свобода” на чолі з Олегом Тягнибоком. Він — майже ”рідний брат” Романа Козака. Того самого, який 2004 року говорив з усіх екранів: ”Вікторе Андрійовичу, ваша жінка — американка…” та близький ”родич” Дмитра Корчинського. Словом, штатний провокатор. Зрозуміло, що жодна ”Свобода” до парламенту не потрапить. Це — технічний проект Партії регіонів, щоб відщепнути у демократичних сил бодай кілька голосів. Хочу попередити виборців, щоб не піддавалися маніпуляціям із боку різних ”тягнибоків”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *