ОСТАННІ НОВИНИ

Для Олійника пріоритетними до виконання є укази Президента

|

Укази Президента є пріоритетним до виконання для голови Львівської ОДА Петра Олійника, оскільки його роботодавцем є саме Президент. Про це голова Львівської ОДА заявив журналістам перед робочою нарадою з технічної організації дострокових парламентських виборів, коментуючи повідомлення про те, що В. Янукович розіслав розпорядження по регіонах не розпочинати підготовку до виборів, поки не буде висновку Конституційного Суду.

«Ми виборів не починаємо, ми готуємо технічний стан. Терміни дуже малі. Я не хочу обговорювати політичну складову, лише хочу сказати, що моїм роботодавцем є Президент України В. Ющенко. Він підписав указ про моє призначення, тому указ Президента для мене є пріоритетним, згідно з чинним законодавством і не переступаючи речі, пов’язані з діяльністю Кабміну», – сказав П.Олійник.

Він зазначив, що сьогодні область розпочинає підготовку до виборів і буде «взірцем для всієї України, як не треба політизувати ситуацію, а як потрібно переводити в практичну площину виконання указу Президента».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *