ОСТАННІ НОВИНИ

Мостиська селищна рада відмовляється плати Львівській залізниці за тепло

|

Селищна рада Мостиськ-2 хоче отримувати тепло від львівської залізниці за цінами 2004 року. Як повідомляє прес-служба Львівської залізниці, місцева влада Мостиськ відмовляється продовжувати угоду на опалення трьох житлових будинків, приміщень школи, дитсадка та селищної Ради, які досі здійснювала котельня, підпорядкована Львівській залізниці.

Термін даної угоди закінчився ще у грудні минулого року. Попри те, що угода на надання таких послуг відсутня, Львівська залізниця включно до 7 березня 2007 року, тобто понад три місяці, у вказані об’єкти тепло надавала.

Відтак, заборгованість селищної Ради Мостиськ – 2 перед залізницею становить за опалення трьох житлових будинків (112 квартир) 58,8 тис. грн., а за опалення школи, дитсадка та селищної Ради – 17,4 тис. грн. За період із 1. 12.2006 до 1. 03.2007 влада Мостиськ – 2 спромоглася заплатити за надані послуги із теплопостачання лише 2,5 тис. грн. А небажання продовжувати угоду на опалення згаданих об’єктів вона пояснює тим, що нові тарифи вважає вкрай неприйнятними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *